‘Rank your Business’ SEO training!

Sempros SEO training banner
Onze “Rank your Business” SEO training is een ééndaagse korte SEO cursus met name gericht op zelfstandig ondernemers en website makers zonder SEO ervaring. Of je nu een startende ondermeer bent of al enige jaren zelfstandig bezig bent, dat maakt voor ons niet uit. Je bent van harte welkom op één van onze trainingsdagen. Doe praktijkervaring op tijdens de SEO workshop. De kosten voor deze training bedragen € 399,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Voor deze training ontvang je uiteraard een factuur.

Waarom de seo cursus ‘Rank your business’?

– Dé goedkoopste ééndaagse SEO cursus in Nederland
– Gratis SEO check van je huidige website
– Locaties dichtbij de grote steden
– Tevens in te zetten binnen bedrijven

Voor wie is deze SEO Training?

Ben je een startende ondernemer en zou je graag willen weten hoe je jouw bedrijf online presenteert? Benieuwd hoe je hoog en op de juiste manier in de zoekmachines zichtbaar wordt? Schrijf je dan in voor één van onze cursusdagen en leer de geheimen van Google, Bing en Yahoo.

Wat doen we op deze training?

De SEO training bestaat globaal uit de volgende onderdelen:

– Inleiding in zoekmachines en websites
– Keywords
– Technische optimalisatie
– On-page optimalisatie
– Off-page optimalisatie
– SEO workshop
– introductie Google analytics – Google search console
– korte introductie Adwords en online marketing

Aan het begin van de trainingsdag maken wij kennis met elkaar. Graag horen wij wat je in het dagelijks leven doet en wat jouw reden is voor het bijwonen van de training. Op deze manier maken wij deze training zo persoonlijk mogelijk. Het is de bedoeling dat iedereen aan het eind van de trainingsdag een goede kennis heeft opgedaan en deze in de workshops heeft toegepast. Een mooi resultaat dus na deze training. Tevens doe je hands-on experience op tijdens onze SEO workshop.

GRATIS SEO CHECK!

Heb je al een website op dit moment en neem je deel aan de SEO cursus? Dan kunnen we tijdens deze trainingsdag een SEO check uitvoeren op je website. Hierna kunnen we de juiste tools aanreiken om je online aanwezigheid te optimaliseren. Iedereen ontvangst na afloop van de cursus in de mailbox een gratis SEO check van zijn of haar website.

Rank Your Business SEO cursus

Hoe maak ik een website in WordPress?

WordPress is één van de gratis content management systems om websites eenvoudig en snel te maken. Het is op dit moment het meest gebruikte pakket wereldwijd. In principe werken wij in de cursus veel met voorbeelden in WordPress maar het is totaal geen bezwaar als je site is gebouwd met een ander pakket, alle opgedane kennis is overal toe te passen.

Meer bezoekers naar je website!

Eén van de doelen van deze training is uiteraard het zorgen voor meer bezoekers naar je website. Wij geven je tools om dat te kunnen realiseren. Tijdens deze cursus behandelen wij de organische verbetering van je zoekmachine optimalisatie. Dat wil zeggen de zaken die wij kunnen aanpassen om de site op een natuurlijke manier juist en hoger te laten ranken. Wij zullen ook een korte introductie geven in zoekmachine marketing door middel van adverteren op bijvoorbeeld Adwords, Youtube en het Google Display Network. Echter is deze materie te veelomvattend om in deze trainingsdag te stoppen. Op dit moment zijn wij bezig een vervolg training te ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Zoektermen en zoekresultaten.

Zoektermen en de zoekresultaten zijn natuurlijk van belang als je de online aanwezigheid wilt verbeteren van je bedrijf of website. Er hangt echter veel meer samen met zomaar een zoekterm bedenken die aan je website gekoppeld is. Wij leggen je tijdens deze cursus uit een plan op te stellen en zo een goede structuur te bedenken voor je site.

Welke trainingen zijn er?

Bent u nog helemaal niet bekend met websites of het principe html? Of heeft u nog geen website op dit moment? Dank raden wij u aan eerst onze training WordPress website bouwen te volgen. Nadat u een correcte website heeft staan kunt u deze SEO training aansluitend daarop gaan volgen.

Van wie krijg ik les?

Al onze docenten zijn opgeleid door het Digital Marketing Institute in Ierland en hebben als specialisme Search Marketing en onderhouden de actuele kennis met zelfstudie. Niet alleen theorie maar ook praktische kennis wordt overgedragen tijdens de SEO workshop.

Hoe geef in mij op voor de training

Via het online formulier rechts op deze pagina kunt u zich opgeven voor de SEO training. U kunt een voorkeursdag invullen daar zullen wij dan zoveel mogelijk rekening mee houden.