zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, iets voor u?

Behalve de website optimalisatie zoals besproken op de zoekmachine optimalisatie pagina voor verbeteren van de organische ranking bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om online te adverteren. Online zoekmachine marketing is dé manier om op zeer korte termijn snel meer conversie uit uw website te halen. Dit moet dan natuurlijk wel op de juiste manier gebeuren. Samen met u maken wij een marketing plan en adviseren wij welke kanalen het best te gebruiken zijn voor uw campagne.

Google Adwords

De meest gebruikte manier van online adverteren is Google Adwords. Met de juiste targeting en zoekwoorden kunnen wij zorgen dat er meer conversie komt uit uw website of landing pages. Adwords kijkt niet alleen naar het bod per advertentieklik maar ook naar de kwaliteit van uw website, daarom is het belangrijk eerst de site goed te optimaliseren voor organische vindbaarheid en te zorgen dat de site technisch goed in elkaar zit.

Social media advertising, Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube

Afhankelijk van de doelgroepen en targeting zijn er meerder platformen om op te adverteren. Wij kijken met u waar de kansen liggen. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak.