‘Rank your Business’ SEO cursus in Utrecht

seo cursus utrecht
Onze SEO cursus Utrecht “Rank your Business” is een ééndaagse korte SEO cursus gericht op zelfstandig ondernemers en website makers zonder SEO ervaring. Ben je startende ondernemer of al enige jaren actief als zelfstandig ondernemer? Dat maakt voor niet uit. Je bent van harte welkom op één van onze cursusdagen. De kosten voor deze cursus bedragen € 399,- exclusief 21% BTW. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. Voor deze training ontvang je uiteraard een factuur.

Waarom de seo cursus ‘Rank your business’?

– Dé goedkoopste ééndaagse SEO cursus in Nederland
– Locaties dichtbij de grote steden
– Gratis SEO check van je huidige website
– Tevens in te zetten binnen bedrijven

Voor wie is deze SEO Training?

Zou je graag willen weten hoe je online jouw bedrijf presenteert? Hoe je hoog en op de juiste manier in de zoekmachines zichtbaar wordt? Schrijf je dan snel in voor één van onze cursusdagen.  Ontdek de geheimen van Google, Yahoo en Bing.

Wat doen we op deze cursus?

De SEO cursus bestaat globaal uit de volgende onderdelen:

– Inleiding in zoekmachines en websites
– Keywords
– Technische optimalisatie
– On-page optimalisatie
– Off-page optimalisatie

Aan het begin van de trainingsdag maken wij allereerst kennis met elkaar. Wij horen graag wat je in het dagelijks leven doet en waarom je de training bij woont. Aan het eind van de dag heeft iedereen een goede kennis opgedaan welke je direct kan toepassen op je eigen online plan.

GRATIS SEO CHECK!

Neem je deel aan de SEO cursus? Dan krijg je naderhand een gratis SEO check van je website waarna je direct aan de gang kan met de opgedane kennis.

 

SEO Cursus Utrecht!

De SEO cursus wordt gegeven in de directe omgeving van Utrecht maar wij geven ook trainingen in de rest van Nederland nabij de grote steden maar op verzoek ook op een bedrijfslocatie.

Onze docenten!

Onze docenten zijn opgeleid door het Digital Marketing Institute met als specialisme Search Marketing. Behalve theorie behandelen wij ook veel stof in workshops.

Hoe geef in mij op voor de training

Via het online formulier rechts op deze pagina kunt u zich opgeven voor de SEO training. U kunt een voorkeursdag invullen daar zullen wij dan rekening mee houden.