Geen enkele opdracht is hetzelfde. Graag bespreken wij daarom met u de mogelijkheden voor uw situatie en wat Sempros voor u kan betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Analyse en rapportage

Wij maken een uitgebreide analyse van uw website. Wat zijn de sterke punten en wat kan er verbeterd worden. Wat is de ranking met de voor u belangrijke zoektermen en wie zijn de concurrenten? Met het rapport van Sempros in de hand kunnen wij zien waar we de website kunnen versterken en optimaliseren.

SEO optimalisatie door Sempros

Na uitgebreide analyse kunnen wij natuurlijk ook voor u deze aanpassingen uitvoeren. Optimalisatie voor organische vindbaarheid in zoekmachines en indien gewenst een online marketing campagne. Hou er wel altijd rekening mee dat SEO een voortdurend proces is waar aanpassingen nodig zijn aan de hand van regelmatige meetresultaten. Stilstand is achteruitgang in het SEO landschap.

SEO Consultancy

U heeft alles in eigen beheer? U maakt binnen het bedrijf zelf uw site? Dat is geen enkel probleem. Met uw werknemers kunnen wij kijken wat er anders of beter moet om maximaal gebruik te maken van de online mogelijkheden. Een mooi design is belangrijk voor de gebruikers ervaring maar een goede technische basis is belangrijk omdat de zoekmachines de site dan goed kunnen indexeren. Vervolgens kunnen wij kijken naar de content en de andere SEO factoren.

Search engine advertising en marketing

Uw organische vindbaarheid is inmiddels op orde maar u wilt daadwerkelijk meer conversie gaan halen uit uw website? Dat kan via online marketing ook wel zoekmachine marketing genoemd. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden, de doelgroepen en targeting.

Stilstaan is achteruitgang!Trainingen

Naast het leveren van SEO diensten verzorgen wij voor ondernemers en web bouwers ook SEO trainingen. In een ééndaagse cursus geven wij de juiste handvatten om zelfstandig uw gebiste te optimaliseren en verbeteren.